SEO tekster

Ved al udført SEO, kommer man ikke udenom SEO tekster. Som en del af ens SEO, skal man have velskrevne og velformulerede SEO tekster, som omhandler ens søgeord. Kunsten er at man skriver til Google, men samtidig skal man have stor respekt for at det jo altså er mennesker der læser teksterne, det er derfor ikke hvem som helst der kan skrive SEO tekster. Men det kan vi.

Gode SEO tekster

Gode SEO tekster er hvor man skriver en tekst, helt naturligt, til mennesker, hvor man på en naturlig måde får flettet sit søgeord ind i teksten. Det kan til tider være svært, da nogle søge ord ikke er sætninger man nogensinde ville sige i det talte sprog. Der er nemlig forskel på det vi siger og det vi skriver på Google.

Typer af SEO tekster

Der er forskellige typer af SEO tekster. Man skriver nemlig både SEO tekster til kunden hjemmeside, det kan være landingsside tekster, det kan være produktbeskrivelser eller noget helt andet. Men man skriver også SEO tekster som en del af ens linkbuilding, disse tekster placeres så på eksterne sider og skaber derved relevans for ens søgeord.

Salg af SEO tekster

Vi sælger ikke SEO tekster. SEO tekster er, for os, en del af den SEO vi udfører for vores kunder. Ikke noget vi ønsker at sælge som et enkeltstående produkt.

Vi du vide mere om vores SEO tekster? Så ring til os på 71 12 10 20